تردمیل در اصفهان | فیکس اسپرت

۹ اشتباه در ورزرش با تردمیل

ورزش با تردمیل به عنوان یک وسیله ورزشی جای خود را در بسیاری از خانه ها باز کرده است.
البته راه رفتن یا دویدن در فضای باز به دلایل متعددی بهتر از ورزش با تردمیل است ولی به دلایل مختلفی ممکن است نتوانیم در فضای باز راه برویم.
کمبود وقت مهمترین آنها است. راه رفتن یا دویدن در فضای باز میتواند با خطرات احتمالی ناشی از آسیب های محیطی همراه باشد که این خطرات در خانه وجود ندارد یا حداقل کمتر است.
بسیاری از افراد از ورش با تردمیل به هدف کاهش وزن استفاده میکنند و بسیاری دیگر بدنبال افزایش بازدهی سیستم قلبی عروقی و تنفسی و یا تقویت عضلات خود هستند.
ورزش با تردمیل در صورتیکه به درستی استفاده شود میتواند وسیله ورزشی بسیار مفیدی باشد و در صورت استفاده نامناسب میتواند موجب بروز درد در بسیار از نقاط بدن مانند ستون فقرات، لگن، زانو، ساق و یا مچ پا شود.
در زمان ورزش با تردمیل برخی اشتباهات وجود دارند که دستیابی به نتایج را کند می کنند. ما در این بخش چند اشتباه در ورزش با تردمیل را بررسی خواهیم کرد.
هنگام خرید تردمیل بهتر از به نکات طلایی قبل از خرید تردمیل توجه کنید.

چند اشتباه در ورزش با تردمیل

۱. اشتباه در ورزش با تردمیل با استفاده از کفش های کهنه و نامناسب
کفش ورزشی تأثیر بسزایی بر عملکرد ورزشی شما دارد، پس هنگام انتخاب کفش، عملکرد و ساختار کفش را بیشتر در نظر بگیرید تا زیبای و ظاهر کفش. به دنبال کفش هایی باشید که پدهای اضافه در کف برای محافظت از پاشنه و جلوی پا دارند، مخصوصا" در هر ضربه ای که هنگام فرود به پا وارد می کنید. دقت کنید هنگام ورزش با تردمیل از این کفش ها و فقط در پیاده روی یا دویدن استفاده کنید. این کفش ها مناسب کلاس رقص یا آیروبیک نیستند. اگر تپه نوردی یا پیاده روی سریع انجام می دهید، به دنبال کفش هایی با ارتفاع متعادل باشید، مانند (Nike Free Runner). استفاده از کفش های دوندگی و مخصوص ورزش با تردمیل، که ارتفاع تختشان زیاد است در ورزش های دیگر، ممکن است خطر پیچ خوردن قوزک پا را افزایش دهد. اگر از شیب بالا در ورزش با تردمیل استفاده می کنید یا با سرعت حرکت می کنید به دنبال کفش هایی باشید که ارتفاع تختشان متعادل تر باشد.

۲- هنگام ورزش با تردمیل به پای خود نگاه نکنید
نگاه کردن به پاها هنگام راه رفتن یا ورزش با تردمیل باعث می شود تا تعادلتان را از دست بدهید. این کار ممکن است به پشت گردنتان فشار وارد کرده و بقیه بدن را از ردیف طبیعی خود خارج کند و موجب شود دچار گودی کمر شوید که این به نوبه خود بر ستون فقرات، ران ها و زانو فشار وارد می کند. هنگام ورزش با تردمیل، جلو را نگاه کنید، خودتان را صاف نگه دارید، شانه هایتان را یکسان نگه دارید و سینه را به جلو بدهید. اینطوری ران، زانو و کمر هم شما را همراهی می کنند. حالا یک تعادل مناسب در کل بدن برقرار شده است. مواظب باشید هنگام ورزش با تردمیل به اندام های خودتان آسیب نزنید.

۳.  در ورزش با تردمیل پاهایتان را نکوبید
فرود آمدن با پای صاف می تواند موجب آسیب دیدگی شود. جان هیگینز پروفوسور دانشگاه تگزاس می گوید:
(شما هی متمایل به عقب هستید در حالیکه هنگام ورزش با تردمیل به جلو می روید. فشار وارد آمده بر ران و کمر باعث آسیب دیدگی عضلات پشتی می شود.) 
همچنین موجب از دست رفتن تعادلتان می شود. تا جایی که می توانید حالت عمودی خودتان را حفظ کنید. همانطور که خیلی طبیعی راه می روید یا می دوید. روی قسمت میانی یا جلوی پا فرود بیایید، نه روی پاشنه. اگر هنگام ورزش با تردمیل تمام سطح کف پا را بر زمین بگذارید، بر عضله فشار وارد می شود.

۴. همیشه در ورزش با تردمیل از یک برنامه تمرین استفاده می کنید
شاید انجام یک برنامه ساده و یکسان با ورزش با تردمیل به صورت روزانه برای شما راحت باشد. اما به مرور زمان کالری کمتری می سوزانید، چون عضلات خودشان را با این برنامه سازگار می کنند.
هر ۴ هفته یکبار حداقل یک جنبه از ورزشتان را عوض کنید. از دستگاه الیپتیکال یا پله استفاده کنید، یا پیاده روی را بیرون از خانه انجام دهید. تغییرات روتین باعث می شوند تا عضله از زیر فشار متوالی که از یک زاویه به خود عضله و مفصل وارد می شوند بیرون بیاید. برای دانستن نکات ایمنی هنگام ورزش با تردمیل به این صفحه مراجع کنید.
۹. هنگام ورزش با تردمیل در حالت خودکار قرار گرفته اید
وقتی یک تمرین ورزشی را با تردمیل مرتب تکرار و تکرار می کنید، بدن شما با آن سازگار می شود و در نهایت به فلات تمرینی می رسید. ۳ مؤلفه تمرین شامل شدت، تعداد و زمان است. برای اطمینان، هر هفته تنها یکی از این مؤلفه ها را افزایش دهید. اگر می خواهید این هفته طولانی تر بدوید، در کنارش سریع تر دویدن را امتحان نکنید. شدت را بعد از آن که تعداد و زمان را بیشتر کرده اید، افزایش دهید. هر دفعه هم تا ۱۱ % افزایش کافی است. درز هنگام ورزش با تردمیل با بستن وزنه به پا و یا پوشیدن جلیقه وزنه که مقاومت را به صورت مساوی در بدن تقسیم کند.نیز می توان شدت و سوختن کالری را افزایش داد.

۸. در ورزش با تردمیل افراط می کنید
درد عضلانی، ضربان قلب استراحتی تند تر و درد های کوچک با هر ورزش با تردمیل از نشانه های بیش تمرینی هستند. اگر هر کدام از این علائم را احساس کردید، تمرین و ورزش با تردمیل را متوقف کنید، برنامه تمرینتان را دوباره ارزیابی کنید و ذره ای به خودتان استراحت دهید. تمرینات شدید باید تنها دو تا سه بار در هفته انجام شود. برای آمادگی جسمانی کلی، تمرینات متوسط بین ۳ تا ۵ بار در هفته برای اکثر مردم کافی است.

۷. هنگام ورزش با تردمیل به جلو قوز می کنید
بنجامین فیگوئرا یک فیزیولوژیست از چری هیل می گوید:
(اگر در هر جهتی بیش از اندازه خم شوید، بدنتان باز هم برای حفظ تعادل تلاش می کند.)
قوز کردن به جلو می تواند موجب پرورش یک قوز خارجی رو به جلو شود، که باعث از دست رفتن تعادل و درد های پشت در آینده می شود. بالا تنه تان را محکم و با ثبات حفظ کنید. اگر نمی توانید وضعیت بدنی استاندارد را حفظ کنید، در ورزش با تردمیل سرعت تردمیل را کم کنید.

۶. هنگام ورزش با تردمیل گام هایتان زیادی بلند است
باز کردن زیاد قدم ها برای طی کردن مسافت بیشتر کارایی ورزش را پایین آورده و فرم بدن را خراب می کند. باز کردن پا برای پوشش سطح بیشتری از زمین، فرم و مؤثر بودن تمرین را از شما می گیرد. کسی که هنگام ورزش با تردمیل گام های بلندی روی تردمیل بر می دارد، با هر گام در حال جهش به نظر می رسد و در این صورت انرژی اضافه زیادی مصرف می شود، در نتیجه خیلی مدت این شخص نمی تواند مدت طولانی تمرین کند، همچنین ریسک مصدومیت را هم افزایش می دهد. مؤثر ترین روش دویدن، برداشتن ۳ قدم در هر ثانیه است، همچنین پاهایتان باید خیلی کم باید از زمین بلند شوند. راه رفتن روی سطح شیبدار کالری بیشتری نسبت به راه رفتن روی سطح صاف می سوزاند.

۵.  در ورزش با تردمیل بیش از اندازه از دست ها استفاده می کنید
چرخاندن و تاب دادن دست ها هنگام ورزش با تردمیل واقعا موثر نیست. با این کار شما انرژی از دست می دهید و نمی توانید به طور طولانی تمرین را ادامه دهید. تا زمانی که به سرعت بالا می رسید، دست ها را در کنار بدن نگه دارید.
هر وقت به مرحله دویدن رسیدید، وقتی سرعتتان به دوی آهسته رسید دستانتان را موازی با هم تا زاویه ۹۰ درجه خم کنید تا حرکت بالاتنه راحت تر شود. دستانتان را خیلی سفت یا شل نگیرید. آزادی را تا حدی حفظ کنید.

فیکس اسپرت

شرکت فیکس اسپرت با سالها تلاش و تجربه در زمینه تعمیر تردمیل و همچنین فروش قطعات تردمیل همواره کوشیده است تا شما را در بهترین انتخاب در مورد دستگاه های ورزشی و سلامتی شما داشته باشد. شما عزیزان برای آشنایی بیشتر با تیم فیکس اسپرت میتوانید به صفحه مقالات مراجعه کنید. و جهت مشاره رایگان با تیم متخصص ما با ما تماس بگیرید.
در صورت هر گونه مشکل و نیاز به مشاوره در زمینه استفاده و تعمیر دوچرخه ثابت می توانید با شرکت فیکس اسپرت که در زمینه های مختلف مشاوره استفاده از لوازم ورزشی ، تعمیر تخصصی تردمیل در اصفهان ، تعمیر تخصصی دوچرخه ثابت در اصفهان، فروش لوازم یدکی تردمیل و دو چرخه ثابت در اصفهان و ... فعالیت دارد در تماس باشید.

تعمیر تردمیل در اصفهان | فیکس اسپرت